Gulvbelægning
Gulvafslibning
Efterbehandling
Online tilbud
Kontakt

Rengøring og vedligeholdelse

Ved Hvidsæbe/voks/lud behandlet gulve er almindelig støvsugning og gulvvask med sæbe standard vedligeholdelse. Brug aldrig affedtende midler. Hvis gulvet om nogle år igen bliver trist at se på, kan en grundig afrensning med trærens og en efterfølgende ny sæbebehandling ofte være som at få et nyt gulv.

Når oliebehandlede gulve trænger til kraftigere rengøring end alm. støvsugning, skal man bruge en klud hårdt opvredet i mildt sæbevand, - der skal spares på vandet. Husk at give plejeolie efter behov. Et oliebehandlet gulv som får den rette pleje, giver et stærkt og holdbart gulv. Ved kraftig tilsmudsning benyttes trærens til vask af gulvet og efterfølgende behandling med olie, da gulvet ellers står uden overfladebeskyttelse.

Rengøring af lakerede trægulve foretages med støvsugning og aftørring med en hårdt opvredet klud. Vask foretages med sæbespånevand eller egnet plejemiddel - hverken sulfo- eller ammoniakbaserede rengøringsmidler.

Daglig rengøring af vinyl og linoleum består i fejning eller støvsugning. ... En mat overflade kan shines op med gulv-polish

Opskuring
Når et gammelt vinyl- eller linoleumsgulv synes at trænge til udskiftning, er det ofte, at skinnet bedrager. Ofte skyldes gulvets "trætte udseende" forkert behandling og vedligeholdelse. I disse tilfælde kan en såkaldt "opskuring" gøre underværker. Opskuringen består af en grundrengøring ved hjælp af en skuremaskine, samt efterfølgende opsugning med vandsuger. Herefter kan der påføres Polish eller vaskeplejemiddel efter behov.

Hvidsæbe/voks/lud
Lak
Olie
Rengøring